Slide #01

Aanbrengen

Naast het leveren van diverse onkruidvoorkomende ecologische voegsystemen verzorgt ViaCompletaOnkruidvrij ook de verwerking hiervan. ViaCompletaOnkruidvrij beschikt over een team van professionals die met het oog op milieu en veiligheid de producten voor u aanbrengen.

Wellicht heeft u een product in huis of denkt u erover onze producten zelf in te vegen. Dat is mogelijk, maar zeker niet in alle gevallen aan te raden. Vanwege de samenstelling van onkruidwerende ecologische voegsystemen is het van groot belang om het product gelijkmatig in te vegen. Zonder de nodige kennis en ervaring kan het zijn dat de voegen niet goed gedicht worden en het product zijn werk niet goed doet. Daarnaast is de verwerking van het product per steen- en voegsoort anders.

Wij bieden verschillende diensten aan om uw product op de juiste wijze te verwerken.

Onze dienst ‘Aanbrengen’ bestaat uit de volgende onderdelen:
– Bezoek op locatie
– Overleg en plan van aanpak
– Verwerking van de producten
– Nazorg of controle

Heeft u zelf al producten, maar bent u op zoek naar iemand die het voor u kan aanbrengen of verwerken? Neem dan gerust contact met ons op en wij nemen u het werk uit handen. Ook voor andere informatie over de dienst ‘Aanbrengen’ kunt u contact met ons opnemen via het¬†contactformulier.